Kempenlam en Herderham

Kempenlam en Herderham, dat proefden de bezoekers van de Terra Madre van Slow Food in Olst bij de stands van Schapenheld en praktijknetwerk Daarom eten we schaap.

Slow Food ondersteunt het initiatief van Daarom eten we schaap. Daarom was het praktijknetwerk aanwezig op het festival waarmee Slow Food producenten en consumenten tot elkaar wil brengen. Schapenheld Stijn Hilgers, deelnemer van Daarom eten we schaap en enthousiast lid van Slow Food, had een kleine kudde Kempische Heideschapen meegenomen, en trok veel publiek met het lam dat in de middag aan het spit ging. Op de stand van Daarom eten we schaap konden mensen proeven van de Herderham, eveneens van Kempische Heideschapen gemaakte droge ham van de Vleesrokerij Ad Reinders.

lam terra madre

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.